به گزارش سلام لردگان، ايرج نديمي عضو کميسيون اقتصادي مجلس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در مورد اينکه نتايج مذاکرات در خصوص نحوه تخصيص و توزيع سبد کالا بين دولت و مجلس به چه نتيجهاي رسيد، گفت: مجلس در اين مورد با دولت مذاکرهاي داشت که در اين مذاکره به 4 ايراد اساسي نحوه توزيع کالا پرداخته شد.
وي افزود: اول اينکه در اين مذاکرات از دولت پرسيده شد که چرا از طريق سبد کالا برنج ايراني توزيع نميشود و برنج آن ترکي و هندي است؟
عضو کميسيون اقتصادي مجلس تصريح کرد: همچنين به دولت گفته شده که بجاي توزيع سبد کالا به مردم کارتهايي داده شود تا هر وقت که ميخواستند با آن کارت اقدام به تهيه سبد کالاي کنند.
نديمي اظهار داشت: در اين مذاکره، مجلس از دولت خواست که اطلاعرساني را در خصوص نحوه تخصيص سبد کالا را گسترش دهد و به مردم اطلاع دهند که چرا اين سبد مشمول عدهاي شده و عدهاي از آن بيبهرهاند.
وي افزود: مجلس از دولت خواست که در تعداد فروشگاههاي توزيع کننده سبد کالا تجديد نظر کند و براي رفاه مردم تعداد اين فروشگاهها را افزايش دهد که دولت در مورد رفع اين اشکالات قول بازنگري داده و اميدواريم بزودي اصلاحات انجام شود.
عضو کميسيون اقتصادي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه چرا عليرغم مذاکره مجلس و دولت هنوز تغييري در نحوه توزيع کالا ايجاد نشده است، گفت: فعلا اين طرح در ابتداي راه است، تغييرات نياز به زمان دارد، دولت قول بازنگري در طرح را داده است و انشاء الله کمکم تغييرات در نحوه توزيع کالا ايجاد شود.
انتهاي پيام/م